Kommenttihaku


Kirjoittaja:



Haettava teksti:



Kommentin sijainti:



Kaikki ehdot
Mikä tahansa ehdoista

Kaikki kommentit / Hakutulokset


kuva 02.04.2006 22:55 Ilkka Herpman  
  Joo, 70- luvun alkupuolella muutettiin Bio Säteen odotushuone totaalisen täydellisesti. Vanha hieno, liekö alkuperäinen lipunmyyntikoppi, jossa lipunmyyjätäti myi lippuja verkkoritiläluukun takana ja ruksaili kynällä, jonka toinen pää oli punainen ja toinen sininen, istumapaikkakarttaan varattuja paikkoja sitä mukaa, kun niitä meni, meni vaihtolavaan. Olin tuohon aikaan tätä muutosta tehneessä porukassa sähkömiehenä. Ekat Sean Connery- Bondit kävin minäkin tuolla katsomassa.
kuva 07.08.2005 23:00 Ilkka Herpman  
  ...ai niin, syy siihen, ettei 4142:ssa ole näitä tikkareita on se, että vaunu oli Suolahdessa ollessaan vain parkissa, eli sillä ei ajettu siellä metriäkään. Vain silloisiin Keitele- Museon ajokuntoisiin vetovaunuihin 4204, 4200, 4135 ja 4117, nostettiin etupään merkit uudelleen katolle ja siellä ne ovat edelleenkin.
kuva 07.08.2005 22:51 Ilkka Herpman  
  Kyllä on komeata tuo uusi maali! Saimme aikoinaan nuo etupään merkit Suolahteen pahvilaatikossa Turun Konepajalta. Ne olivat likaisia ja ihan vituralleen vääntyneitä. Vasroimme läpyskät suoraksi kotiverstaassa ja maalasimme ja teippasimme raidat kohdalleen. Valmistutimme uudet jalustat paikallisella Nuorisoverstaalla Äänekoskella, jalustoilla on muuten polariteetti; vasemman puoleinen käy vain vasemmalle ja oikean puoleinen vain oikealle. Hienot on!