30.12.2013 / Pitäjänmäki

30.12.2013 Reissumies n:o 6056 matkaa U-junana kohti Kirkkonummea

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Miko Rautiainen
Lisätty: 30.12.2013 17:03
Junatyyppi
H: 8519
Muu tunniste
Rautatieinfra: Asemarakennus, Merkki
Sijainti: Linjalla
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

30.12.2013 17:30 Roope Prusila: Tuon ainaki pitäisi näkyä. (turvaväri keula ja oranssit kyljet)
30.12.2013 19:51 Valtteri Paakkari: Tyylikkään näköinen mainos!
30.12.2013 22:47 Martin Hillebard: Vanha Sockenbacka asemahuone vaikuttaa seisovan paikoilaan. Ai anteeksi eihän tätä toista kotimaista ole enää lupa käyttää. Ruotsin johtava päivälehti Svenska Dagbladet kirjoitti joulunpyhinä toistuvasti artikkeleita siitä, kuinka ruotsinkielisiä nykyään vainotaan Suomessa jopa niin että finlands-svenskarnas oikeuksia puolustavat ovat saaneet murha-uhkauksia.
No tämä ei enää kuulu rautatie-sivuille. Vai kuuluu? Ns. hurrit tekivät paljon maamme teollisuuden ja kaupan kehittämisessä, aikana kun no, etniset suomalaiset hankkivat viellä enimmäkseen elantonsa maa -ja metsätalous- ammateista.
Nyt vaihtuu vuosi. Historia on niinkuin historia on emmekä sitä enää voi muuksi muuttaa.
Nostan lasini sekä suomalaisuudelle ELÄKÖÖN ELÄKÖÖN ELÄKÖÖN että viikinkien jälkeläisille, jotka jakoivat historiamme kanssamme seitsemänsadan vuoden juoksulla HURRA : -: neljä kertaa.
30.12.2013 23:22 Tuukka Ryyppö: No, Persuja jätti äänestämättä 81 % suomalaisista. Ja pääosa heistä teki päätöksen tietoisesti. Eipäs siis liioitella, vaikka tilanne kyllä kieltämättä paljon huonompi on kuin sen pitäisi olla.
30.12.2013 23:37 Eljas Pölhö: Pelkään, että tämä ketju tulee lyhentymään ilman varoitusta. Yritän ehtiä kantaa korteni kekoon ennen sitä. Kannan Tuukan huolen siitä, että 81% suomalaisista kannatti Suomen nykyistä poliittista linjaa. Se on kaukaa katsottuna aika käsittämätöntä.
PS. Kivan näköinen juna. Kai joku huomaa kerätä tiedoston näistä kaupallisista jutuista? Ei sitten tarvitse kinata 25v myöhemmin, että mikä oli mikä ja koska.
(Käyttäjä muokannut 30.12.13 23:39)
31.12.2013 03:43 Tuukka Ryyppö: No, Suomen nykyinen poliittinen linja ei ole todellakaan hyvä, mutta se on parempi kuin että otettaisiin kaikki se, mikä nykyään Suomen politiikassa on vialla ja vahvistettaisiin sitä vielä vähän lisää. Kaikki muutos kun ei ole hyvästä. Sä voit äänestä Sverigedemokraternia ihan niin kuin huvittaa, mutta usko pois, ei sillä lopulta mitään hyvää saavuteta, sanoivat mitä hyvänsä. Persuista vielä: Mikä järki on puolueessa, joka vaatii haluaa hirveällä meuhkaamisella kieltää puoluetuet kun ei niitä itse saa, mutta päättää hiljetä asiasta sitten, kun samat tuet alkavat itselle virrata? Tai puolueessa, jossa kaikesta muusta äänestäminen on omantunnonasia, mutta kun on kyse ihmisten yksityiselämän sörkkimisestä, on noudatettava puolueen linjaa vaikka sitten oman oikeuskäsityksen vastaisesti? Tai puolueessa, joka yrittää ratkaista Suomen talouden ongelmia pääkeinonaan leikata maahanmuuttajien tuesta, joka on tällä hetkellä kaksi prosenttiyksikköä Suomen budjetista kun samaan aikaan maahanmuuttajien aikaansaamat tulot ovat enemmän kuin samaiset kaksi prosenttiyksikköä? Tai, kun on vaihtoehtoina rakentaa erillinen lähiö keskelle erään kaupungin kauneimmista ulkoilumetsistä tilalle tai täydentää saman asukasmäärän verran jo olemassa olevaa rakennuskantaa kyseisen alueen asukkaiden ehdotuksen mukaisesti, päätetään näyttää kansalaisliikkeelle keskisormea ja äänestää sellaisen ehdotuksen puolesta, jonka ainoa etu on siinä, että se on jonkun oikeistopoliitikon keksimä? Kaikkein älyttömintä tossa on se, että kyseinen puolue, joka viittaa erityisen vahvasti kintaalla sille, mitä sen hallintoalamaiset toivovat ja joka vastustaa sekä perusihmisoikeuksia Suomessa, että Venäjän ihmisoikeustilanteen korjaamista, väittää omassa mainonnassaan olevansa "kansan asialla" ja jotenkin rötösherroja vastaan. Ja sitten on vielä kaikenmaailman natsitervehdys- ja rotuhygieniatematiikka, joka puolueessa siellä täällä nousee tämän tästä esiin. Milloin ei kokousta voi pitää tilassa, jossa kokoustaa muina ajankohtina myös kunnan asettama pitkälti somaleista koostuva työryhmä, milloin mennään Eduskunnan lehterille tekemään hitlertervehdyksiä. Ei Suomen ongelma ole, että opettajien tahtoa kuunneltaisiin liikaa, että kaupunkeja rakennettaisiin pelkkien virkamiesten toiveiden sijaan myös asukkaita liikaa kuunnellen tai että täällä olisi liian vähän ihmisryhmien vastustamista ihonvärin perusteella. Osa tosin tuntuu todella pelkäävän, että jos kaikki toisiaan rakastavat täysi-ikäiset suomalaiset saavat halutessaan mennä keskenään naimisiin, se jotenkin velvoittaisi muut päättämään omat avioliittonsa. Ehkä se sitten todella on asia, jota on puoluestettava. Vielä kerran: On olemassa hyviä muutoksia ja huonoja muutoksia. Huonoja muutoksia ei kannata puolustaa vaikka nykytilanne olisi miten surkea, huonot muutokset kun ovat huonoja.
31.12.2013 09:59 Jarkko Korhonen: Palataan raiteille. Ja edelläolevia filosofointeja en jää henkilökohtaisesti kaipaamaan, jos ne varoittamattakin tänne kuulumattomina häviävät. Asiaan. Pitsku as. rakennus oli myynnissä kesän korvalla, kuten myös Huopalahti as.. Menivätköhän kaupaksi ja kuka osti, jos osti?
(Käyttäjä muokannut 31.12.13 10:00)
31.12.2013 11:14 Heikki Kannosto: > Osa tosin tuntuu todella pelkäävän, että jos kaikki toisiaan rakastavat täysi-ikäiset suomalaiset saavat halutessaan mennä keskenään naimisiin, se jotenkin velvoittaisi muut päättämään omat avioliittonsa. <

Suo24:n ateismipalstalla muuan "ajattelija" vetää tästä yhtäläisyysmerkkejä siihen että kolmas maailmansota on jo alkanut ja Venäjä tulee miehittämään Suomen.
31.12.2013 11:23 Topi Lajunen: Mikäli ymmärrän kenestä Heikki puhuu, niin tämä kirjoittaja vetää yhtäläisyysmerkkejä _minkä tahansa_ ja kolmannen maailmansodan / Venäjän hyökkäyksen Suomeen välille. :)

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!