25.05.2008 / Kihniö, Aitoneva

25.05.2008 Tiedote kaikille resiinalla ajaville, jotta eivät eksy seis-levyn väärälle puolelle. Rata vasemmalle Kihniön/Parkanon suuntaan, oikealle turvetuotantoalueelle. En tarkoita tätä kuvassa näkyvää ikivanhaa seis-levyä, josta näkyy alempi puolisko, vaan sitä, joka on Kihniön ratapihan itäpuolella.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Aitoneva (Liikennepaikan tiedot) Kuvauspaikka: Kihniö Koordinaatit: 62.16998 23.34032 [Google Maps] [Karttapaikka]
Kuvaaja: Jukka Voudinmäki
Kuvasarja: Mierontie
Lisätty: 25.05.2008 00:00
Muu tunniste
Rautatieinfra: Merkki
Sijainti: Linjalla
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

24.07.2020 17:12 Tapio Juomukkaharju: Eipä kaikki resiinamatkaajat välittäneet seislevystä Kihniön ratapihan itäpuolella. Nuori pariskunta oli resiina retkellä ( 2 sinistä resiinaa) Linnankylässä joskus vuosia sitten. Havaitsimme resiinat aseman pihassa mennessämme puuvaihtoon Kihniölle, paluu matkalla oli yöpymispaikka (teltta) oli pakattu kasaan ja oltiin valmiita lähtemää resiinoilla kohti Kihniötä. Tiedusteluumme liikenteenohjaukselta että onko lupa tällaiseen toimintaa, vastaus, Ei! Eikun selvittämään ratakilometri jossa kulkijat suunnilleen ovat ja poliisi oli yhyttänyt kaksikon joltain tasoylikäytävältä ja resiinat kiskoilta pois välittömästi. Jatkotoimenpiteistä ei tietoa, paitsi PORA ilmoitus tehtiin sitten Tampereella.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!