??.??.???? / Kotka, Kotka tavara

??.??.???? Vanhanaikaista ja turvattoman tuntuista, työntekoa Kotkan entisellä tavara-asemalla, vuosikymmeniä sitten - vanhaan hyvään aikaan.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Kotka tavara (Liikennepaikan tiedot) Kuvauspaikka: Kotka
Kuvaaja: Tuntematon (Lisännyt: Jarmo Pyytövaara)
Lisätty: 01.03.2019 18:46
Muu tunniste
Sekalaiset: Henkilökunta
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla

Kommentit

01.03.2019 19:16 Tapio Juomukkaharju: Tuttua hommaa tuo, kun ei vastapaino riitä, niin ukkoja lisää, turvatonta.
01.03.2019 21:16 Jaakko Tuominen: Vaarallistahan tuo on mutta toimittiin järki päässä ja erittäin varovasti.
Kalusto puutteen takia vaihtoehtona olisi monta ukkoa levynreunoihin ja kantamalla perille.
01.03.2019 21:26 Erkki Nuutio: Veikkaisin että levyt ovat VR:n omaan käyttöön Kotkassa, eikä kyse ole kuljetuksesta asiakkaalle.
09.03.2019 05:45 Timo Salo: Vastapaino ja vastapainon vastapaino...
10.10.2023 12:58 Petri Nummijoki: Toimittiinkohan aina järki päässä? Tarinat kertovat, että ainakin VR:n tavara-asemille oli kerätty työmaajuopottelusta kiinni jääneitä, joita ei voitu liikenteenhoidollisissa tehtävissä käyttää.
10.10.2023 16:33 Erkki Nuutio: Vapautan asemmiehet juoppousepäilyistä. Samoin kiistän että juoppoilusta kiinnijääneitä olisi tieten palkkailtu VR:n tavara-asemille.
Ylempää levyä nostetaan trukin haarukoilla aivan vasemmasta päästä. Sitä ei siis vielä olla nostamassa pois. Luultavasti sitä halutaan kääntää ja samalla saada irtautumaan alemmasta levystä.
Mies levyn päällä luultavasti yrittää estää allaan olevan levynpään luistamista trukin haarukoiden päältä.
Trukin nostokyky riittää kuvan tilanteeseen, mutta sen vastapaino on tilanteeseen riittämätön. Siksi miehiä on vastapainon päällä.
11.10.2023 12:13 Petri Nummijoki: Ei kysymys ollut jostain tietystä ammattiryhmästä vaan mistä tahansa viran- tai toimenhaltijoista. Nykyään varmaan työsuhde purettaisiin moisessa tilanteessa heti mutta entisinä aikoina ei ollut niin tiukka linja ja ensimmäisistä kerroista tuli vasta varoituksia ja tilanteen jatkuessa vähitellen määräaikaisia erottamisia ennen lopullista erottamista. Koska kaikkia kurinpidollisia toimia ei myöskään voitu määrätä heti vaan yhden jälkeen piti tilanteen kehittymistä seurata esim. puoli vuotta tai vuosi niin VR:n palkkalistoille mahtui myös niitä, joilla oli tämmöinen vitsaus. Suoraan junaturvallisuuteen vaikuttavista tehtävistä heidät oli ymmärrettävästi kuitenkin pakko siirtää syrjään.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!