01.08.2015 / Välillä Vainikkala tavara–Raippo

01.08.2015 Pönttöjuna Haminaan on lähtenyt. Alkumatka Vainikkalasta Rikkilään menee varsin metsäisessä maisemassa, josta aukkopaikkoja kuvaamiseen ei juuri löydy.

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Tuomas Pätäri
Lisätty: 06.08.2015 15:26
Junatyyppi
T: 52512
Muu tunniste
Rautatieinfra: Opastin
Sijainti: Linjalla
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

06.08.2015 19:51 Jouni Hytönen: Vainikkalan ja Rikkilän välillä on ylipäätään hyvin vähän radan varteen johtavia teitä. Tuhkakankaan tieltä saattaisi päästä jonnekin, mutta ei viitsisi ihmisten pihojen läpi kovin pienille kärrypoluille yrittää. Historiaan mahtuu kyllä tapauksia, että kartan mustaa katkoviivatietä edettäessä on päädytty talon pihaan, jonne isäntäväki ei varmaan kuuna päivänä olisi uskonut kenenkään ulkopuolisen ilmestyvän juuri sitä tietä. :)
06.08.2015 21:08 Teemu Saukkonen: Yhden tutun luokse menee juuri sellainen epämääräinen tie, vaikka asuu alle 500m päässä asutusalueen reunasta. Oikaisen toisinaan tuota ainoastaan kesäkäytössä olevaa "takatietä" ja toissatalvena saatoin tuhota hiihtoladun siinä samalla. Lunta kun oli vähän ja maasturilla pääsi ongelmitta...
Paikka on muutenkin hupaisa, ns. oikea tie menee metsän läpi ja taajama päättyy-merkki on justiinsa ennen noita muutamaa taloa, kun metsäalue päättyy. Samassa kohdassa menee vielä kunnanrajakin ja siirrytään Joensuun kaupungista Kontiolahden kuntaan.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!