21.05.2014 / Hammersmith, Yhdistynyt kuningaskunta

21.05.2014 Moukariseppä + ympyrälinja. S-sarjan junat ovat nykyaikaistaneet Circle Linen kaluston totaalisesti. Junat ovat sen verran pitkiä, että joillakin asemilla junat eivät mahdu kokonaisuudessaan laiturialueelle. Niinpä noilla asemilla jotkin ovista jätetään avaamatta. Läpikuljettavassa junassa se ei tuota kovinkaan suuria käytännön ongelmia matkustajille.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Hammersmith Valtio: Yhdistynyt kuningaskunta
Kuvaaja: Kimmo Säteri
Kuvasarja: Lontoo - London - Londres - Londinium
Lisätty: 23.04.2015 16:32
Muu tunniste
Sekalaiset: Metro
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Ulkomaat
Vuodenajat: Kevät

Kommentit

23.04.2015 19:11 Tommi K Hakala: Oli jännä taannoin huomata, että undergroudissa kulkee kahden atun (?) kalustoa...tällä sirkkelilinjalla osa matalia ja osa ei-sirkkelilinjaisista pohjoisosalla kulkevista näitä korkeampia.
23.04.2015 21:38 Markku Blomgren: Circle-linjan hauska erikoisuus onkin se, että samoilla raiteilla kulkee kolmen eri linjan junia, eli itse Circle-linjan, Hammersmith&City-linjan junia (C-stock, eli niitä pyöreämpiä junia) sekä yhden pitkän linjan, Districin junat.

Vieläpä niin, että Districin junat kulkevat Circlen reittiä etelässä, Thamesin rantaa mukailevalla linjalla, kun taas H&C pohjoisemmalla puolella.

Metropolititanista en sitten olekkaan varma, mutta taitaneen kulkea omassa tunnelissaan.

Ja tämä Circlen erikoisuus siis sen takia, että pääsääntöisesti Lontoon tuubin linjat ovat omia kokonaisuuksiaan.
23.04.2015 21:45 Tommi K Hakala: Jos haluaa käydä Lontoossa ja liikkua notkeasti, hotelli läheltä sirkkelilinjaa. Siltä kun pääsee yhdellä vaihdolla kaikille muille linjoille ja DLR-ratikkaan. Edullisia hotelleja on mm. Kings Crossin aseman lähellä.
24.04.2015 00:41 Roland Sivonen: Markku: Metropolitan kulkee Circlen reittiä pohjoisessa. Lisätiedoksi myös että Hammersmith and City oli aikoinaan sen osa, se erotettiin kun siitä oli tullut erikseen hallinnoitu haara (mm. yhteinen kalustonkierto Circlen kanssa). Sinun mainitsemat neljä linjää (Metropolitan, Circle, H&C ja District) muodostavat subsurface -verkoston, eli metroverkoston ei-tuubimaista osaa.

Tommi: DLR ei todellakaan ole ratikka vaan kevytmetro.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!